Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Rechizite scolare

Rechizite Scolare Ieftine » Cumpara online

Pe eRaft.ro găsești rechizite școlare pentru copii de toate vârstele, la prețuri accesibile pentru orice părinte. De la ghiozdane și penare, până la cărți de colorat și plastilină, aici ai tot ce îi trebuie școlarului tău pentru a avea cele mai bune rezultate. Rechizite școlare de calitate, la prețuri accesibile! Raportul calitate - preț este unul avantajos la eRaft.ro, iar copiii se pot bucura de rechizite școlare ieftine, dar rezistente și calitative, de la producători de renume, precum Herlitz. Astfel, orele de matematică vor fi distractive cu instrumentele cu imprimeuri vesele, iar micuții artiști își vor pune în valoare talentul cu ajutorul pensulelor, acuarelelor, cariocilor și creioanelor pentru colorat. Comandă rechizite online de pe eRaft.ro! Nu pierde timp prețios prin librării, când ai la dispoziție catalogul nostru online cu rechizite pentru școală. Aici găsești rucsacuri pentru băieți și fete, caiete, stilouri și cerneală, dar și blocuri de desen, lipici sau foarfeci, pentru ca cel mic să aibă toate instrumentele necesare la ore. În plus, le poți personaliza cu etichete, stickere sau insigne și proteja cu coperți de calitate. Așadar, ai toate motivele să faci cumpărăturile de pe eRaft.ro!

Citeste mai mult
 • Ghiozdane & Rucsacuri

  Ghiozdane & Rucsacuri

  <p><span style="font-size:8.5pt;font-family:Verdana, sans-serif;">Ghiozdanul este un accesoriu esențial pentru micuții învățăcei. Începutul anului şcolar vine la pachet cu multe griji pentru părinţi. Una dintre cele mai des întâlnite este alegerea rucsacului pentru cel mic, întrucât o alegere greşită îi poate provoca celui mic multiple neplăceri, pornind de la disconfort, până la dureri de spate, umeri sau gât. Trebuie să acorzi o atentie suplimentară, mai ales că cel mic se află în perioada de dezvoltare. Pentru aceștia, modelul tip troler, pe rotile, sau ergonomic poate fi cea mai bună soluție. Ce ghiozdan să alegi pentru copilul tău? Pentru a alege cel mai bun rucsac de fete sau de băieţi, este esenţial să acorzi atenţie dimensiunii. Acesta nu trebuie sa ajungă mai jos de zona mijlocului, dar nici mai sus de zona umerilor. Odată ce ai trecut de această etapă urmează numărul de kilograme. Un ghiozdan sau o geantă, fie de copiii care merg la grădiniță sau școală, la gimnaziu, fie de adolescenţii care merg la liceu, nu trebuie să depăşească 15% din greutatea acestuia. Ghiozdanul trebuie sa fie perfect pentru nevoile micuţului tău. Pentru ca cel mic să se poată bucura cât mai mult de propriul ghiozdan, acesta trebuie fabricat dintr-un material cât mai rezistent şi compartimentat în mod eficient, cu buzunare simetrice, distribuite în mod egal. De altfel, suprafaţa posterioară trebuie să respire, pentru a nu îi provoca disconfort celui mic</span></p>
 • Penare si necessaire-uri

  Penare si necessaire-uri

  Opteaza pentru un penar echipat
 • Sala de clasa

  Sala de clasa

 • Instrumente de scris si corectat

  Instrumente de scris si corectat

  Instrumentele de scris reprezintă o necesitate de care se lovesc toate persoanele, mai des sau mai rar. De aceea, asigură-te că ai plinul necesar, pentru a nu fi luat pe nepregătite. Scrierea și corectarea - cum faci ca aceste sarcini să devină o plăcere? În orice domeniu ai lucra, inevitabil, ai parte de momente în care trebuie să semnezi acte, să completezi formulare, să corectezi anumite greșeli din documente. Pentru ca acestea să nu mai pară o povară, alege instrumentele de scris potrivite pentru tine. Stilourile și pixurile de lux îți vor reda plăcerea de a scrie. Cu textmarkerele poți evidentia acele informații de care ai nevoie, iar creioanele mecanice, linerele și markerele te vor ajuta să realizezi schițe grafice. Pe eraft.ro ai la dispoziție pixuri sau alte instrumente și seturi de la branduri iubite de public, precum Pilot sau Parker. De asemenea, banda corectoare, fluidul sau pixul corector îți oferă posibilitatea de a rectifica diversele erori ce apar în documente sau pe caietele celor mici. În cazul în care trebuie să-ți refaci stocul, apelează la minele de creion, rezervele de stilou sau sticluțele cu cerneală. Dacă lucrezi împreună cu o echipă, atunci markerele pentru whiteboard sunt indispensabile. Instrumente de scris pentru caligrafie - practică hobby-ul care te relaxează cu adevărat Scrisul nu trebuie să fie asociat numai cu munca. Cu ajutorul instrumentelor de caligrafie, îți poți dezvolta un nou talent, acela al scrierii elegante. Alege-l pe cel potrivit pentru tine și realizează cele mai frumoase ilustrații sau felicitări.
 • Caiete, coperti, etichete

  Caiete, coperti, etichete

  <p>Descopera gama de caiete la preturi accesibile</p>
 • Pictura, desen, arta

  Pictura, desen, arta

 • Etichete scolare, stickere si insigne

  Etichete scolare, stickere si insigne

  Modele originale pentru personalizarea rechizitelor
 • Geometrie si sabloane scolare

  Geometrie si sabloane scolare

  Echer, compas, raportor si alte instrumente necesare
 • Carioci Chameleon

  Carioci Chameleon

 • Genti

Meniu

Setari