Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Categorii
Tip produs
Preț
lei lei
Brand
mai multe... mai puține...
Culoare
mai multe... mai puține...
Model
Culoare
mai multe... mai puține...
Vezi filtre

Markere

Markere
 • Textmarkere

  Textmarkere

 • Markere permanente

  Markere permanente

  Markerele permanente sunt extrem de utile și pot fi folosite pe diverse suprafețe. Acestea se utilizează în varii domenii, de la tâmplărie și amenajări interioare, până la colorarea articolelor de îmbrăcăminte sau altor textile. Marker permanent pentru rosturi de gresie și faianță: cum îl folosești? Odată cu trecerea timpului, spațiile dintre plăcile de gresie sau faianță nu mai arată la fel de bine. În anumite încăperi, din cauza umidității sau a aburului, pot apărea pete inestetice și chiar mucegai. Un marker pentru rosturi este ideal, deoarece reîmprospătează culoarea și corectează defectele produse de trecerea timpului. Soluția din marker este permanentă, non-toxică, rezistentă la apă și la soluțiile de curățat. Markerele permanente pentru textile îți transformă garderoba Dacă ești o persoană talentată, folosește un marker colorat de textile pentru a-ți desena tricourile, fustele și chiar papucii de casă. De asemenea, poate fi folosit și pentru decorarea elementelor din casă. Cu o astfel de ustensilă, procesul creativ este extrem de simplu. În cazul în care nu te pricepi, poți scrie mesaje hazlii, pentru a crea ceva unic și special. Pe eraft.ro, poți găsi markere ce pot fi utilizate pe lemn, mobilă, gresie sau pe diferite alte suprafețe. Alege în funcție de necesitățile tale.
 • Markere pentru whiteboard si flipchart

  Markere pentru whiteboard si flipchart

  Markerele pentru tabla magnetică au devenit indispensabile, atât la locul de muncă, cât și în unele săli de clasă. Managerii de proiecte se folosesc de aceste ustensile pentru a-și prezenta ideile în cadrul ședințelor. Pe lângă faptul că se poate scrie foarte simplu cu ajutorul lor, acestea se șterg ușor. Markere pentru tabla magnetică: care sunt variantele din care poți alege? Pe eraft.ro, găsești o gamă variată de markere pentru whiteboard, în culori diverse și cu vârfuri de diferite forme și dimensiuni. Cu ajutorul lor, prezentările tale vor fi mult mai organizate și eficiente. Există seturi care cuprind markere potrivite pentru toate tipurile de whiteboard (tablă albă), dar și pentru sticlă sau PVC. Alege în funcție de nevoile tale. Markere pentru whiteboard: culori variate Atunci când alegi astfel de ustensile de scris, cu siguranță, vrei să te țină cât mai mult timp și să scrie bine. După o perioadă lungă de întrebuințare, culoarea tinde să se estompeze, dar există markere pentru tabla magnetică cu opțiuni speciale. Acestea au un buton ce pompează cerneală și, astfel, pot fi utilizate în continuare. Indiferent de alegere, asigură-te că ai la dispoziție produse de calitate, în diferite culori, pentru ca prezentările tale să fie perfecte.
 • Markere speciale si industriale

  Markere speciale si industriale

  Markerul cu vopsea este un instrument ce nu poate lipsi din trusa ilustratorilor, arhitecților sau a oricărui specialist ori începător care își proiectează vizual creațiile. Cu ajutorul acestuia, evidențiezi aspectele importante, conturezi și adaugi umbre, în vederea finisării desenelor sau schițelor tale. Markerele cu vopsea - de ce reprezintă alegerea potrivită? Produsele disponibile pe eraft.ro fac posibilă realizarea oricărei idei de natură vizuală, prin varietatea de culori și dimensiuni. Pe site, vei găsi markere în diverse nuanțe, cu o mare putere de acoperire. Acestea au vârf rotund și grosimi mici, potrivite pentru tușe fine, până la cele mari, adecvate în cazul unor desene în care dorești să accentuezi anumite aspecte. Poți alege între modelele cu corp din plastic sau metal. Indiferent de domeniul în care activezi, vei descoperi că rezultatele markerelor cu vopsea se ridică la cele mai înalte standarde. Markerul cu vopsea - precizie și durabilitate la prețuri accesibile Gama de produse eraft.ro îți oferă toate aceste avantaje la prețuri extrem de avantajoase. Astfel, îți vei putea completa trusa de lucru fără să-ți faci griji în legătură cu raportul calitate-preț. Planșele tale vor arăta mai bine ca niciodată cu ajutorul acestor markere!
 • Markere arta & hobby

  Markere arta & hobby

  Markerele pentru hobby îți vor transforma cele mai originale idei în realitate. Dacă la job trebuie să fii serios și responsabil, în timpul liber, îți permiți să pui în practică proiecte artistice. Acest lucru este posibil cu ajutorul instrumentelor de desen. Markerele pentru hobby - cum îți antrenezi creativitatea? Cu ajutorul markerelor și vopselei pentru textile îți poți realiza propria linie de tricouri, decorate cu mesaje sau desene. Dacă ești pasionat de pictură, apelează la seturile de markere solubile cu efect de acuarelă. Astfel, vei putea crea chiar tu următorul tablou pe care să-l afișezi în sufragerie. Pentru ilustrații mai speciale, îți stau la dispoziție variantele metalice. Dacă ești pasionat de caligrafie, atunci alege un model cu vârf flexibil, de tip pensulă. Design-ul acestuia îți va permite să execuți acele litere elegante pe care le-ai observat pe diverse obiecte sau afișe. În cazul în care ai nevoie de un instrument mai precis, pentru un proiect grafic sau pentru o schiță arhitecturală, poți apela la cele cu vârf rotund. Markere de la branduri de top, precum Faber Castell Produsele noastre fac atât deliciul copiilor, cât și al adulților. Calitatea markerelor de la firme cunoscute, precum Faber Castell, Sharpie sau Artline, îți permit să ilustrezi sau să creezi graffiti pe orice suprafață: lemn, plastic, metal, hârtie sau sticlă.

Meniu

Setari