Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Livrarea comenzilor

LIVRAREA PRODUSELOR

Comanda minima pe site-ul  www.eRaft.ro este de 39 lei(TVA inclus).

Acum ai livrarea gratuita pentru orice comanda cu valoarea de minim 250 lei, tva inclus.

Ne bucuram sa iti livram comanda oriunde in tara prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania DPD sau GLS, care acopera majoritatea localitatilor. Coletul va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la expedierea pachetului din depozitul nostru. eRaft.ro isi rezerva dreptul de a confirma telefonic comenzile inainte de onorarea acestora, prin contactarea clientilor.

Costuri de livrare

  • Livrare GRATUITA in orice oras din tara pentru comenzi in valoare de minim de 250 LEI (TVA inclus).
  • Taxa de livrare este 18.99 LEI (TVA inclus) pentru comenzi cu valoarea sub 250 LEI (TVA inclus).

Este posibil ca, in unele localitati, curierul sa nu poata efectua livrarea produselor agabaritice. In aceasta situatie, veti fi contactat de catre un reprezentant eRaft, cu care se vor stabili solutiile benefice pentru dumneavoastra. 

Cum se efectueaza livrarea?

  • Cand te-ai decis ce doresti sa cumperi, iti setezi adresa la care doresti sa se faca livrarea
  • In momentul in care coletul este expediat vei fi notificat inclusiv prin email
  • Coletul  va fi livrat in termen de 2-3 zile lucratoare de la expedierea din depozitul nostru. Sambata și duminica nu se livreaza
  • Vei fi notificat in ziua livrarii printr-un SMS, care va contine informatii despre coletul tau, valoare ramburs (daca este cazul) si datele de contact are curierului
  • Daca nu esti disponibil la adresa din comanda in intervaul de lucru al companiei de curierat, poti solicita curierului sa ridici coletul de la cel mai apropiat sediul al acestuia

Ce se intampla daca nu esti gasit la adresa de livrare?

  • In cazul in care nu vei fi gasit la adresa, curierul te va contacta la numarul de telefon din comanda, iar compania de curierat va incerca a doua livrare gratuit in urmatoarea zi lucratoare
  • Coletul va fi returnat automat in termen de 7 zile calendaristice de la data predarii catre DPD curier sau GLS, in cazul in care nu s-a reusit livrarea

 

Termene de livrare

Termenul mediu de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii eRaft.ro in functie de marimea comenzii si de disponibilitatea produselor in stoc. 

In situatii speciale care tin de motive independente de eRaft.ro, respectiv incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti, eRaft.ro isi rezervă dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de eRaft.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de eRaft.ro de la respectivul client.

Politica de retur

Vom face tot ce tine de noi sa ne asiguram intotdeauna ca produsele ajung la tine in cele mai bune conditii si ca sunt conforme cu cerintele tale. Receptia produselor reprezinta acceptul tau ca produsele au ajuns in stare buna si ca acestea corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Receptia se face in momentul semnarii actelor legale ce insotesc coletul. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca produsele primite sunt conforme cu comanda.

Daca, totusi, te razgandesti in privinta produselor cumparate de pe eRaft.ro, acestea pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la receptia comenzii. Pentru ca eRaft.ro sa accepte returul, produsele trebuie sa fie ne-utilizate si sa se afle in conditii perfecte impreuna cu ambalajele, accesoriile si consumabilele aferente. Returul se va efectua pe cheltuiala clientului, prin curier.

Daca aceste conditii sunt respectate, in functie de preferinta clientului, eRaft.ro se angajeaza sa schimbe sau sa inlocuiasca produsele sau sa restituie intreaga suma platita de client (exceptand costurile de livrare) in maxim 30 de zile lucratoare.

Pentru informatii suplimentare despre retur contacteaza-ne la numarul de telefon: 0754 057 057, de luni pana vineri, intre orele: 08°° – 16°°.

Nu uita!

Daca intampini dificultati, daca ai orice intrebari legate de produse, livrare sau de procesul de comanda in general, iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere cu sfaturi si solutii.

De asemenea, daca te-ar ajuta o consiliere personala despre produsele noastre sau despre nevoile biroului tau, consultantii nostri sunt bucurosi sa discute cu tine!

Experienta noastra de lucru de peste 10 ani cu clienti din diferite domenii ne-a demonstrat cat de important este caracterul personal al relatiilor profesionale asa ca suntem curiosi sa te cunoastem, sa iti auzim parerile si dorintele si, de ce nu, sa contribuim prin ceea ce facem bine, la dezvoltarea afacerii, a proiectelor, a obiectivelor si a pasiunilor tale.

Contacteaza echipa eRaft pentru mai multe informatii (de luni pana vineri, intre orele: 08°° – 16°°):

Telefon0754 057 057

E-mail: office@eraft.ro

Meniu

Setari