Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Categorii
Tip produs
mai multe... mai puține...
Preț
lei lei
Brand
mai multe... mai puține...
Culoare
mai multe... mai puține...
Format
Model
mai multe... mai puține...
Culoare
mai multe... mai puține...
Vezi filtre

Instrumente de scris si corectare

Instrumente de scris si corectare

Instrumentele de scris reprezintă o necesitate de care se lovesc toate persoanele, mai des sau mai rar. De aceea, asigură-te că ai plinul necesar, pentru a nu fi luat pe nepregătite. Scrierea și corectarea - cum faci ca aceste sarcini să devină o plăcere? În orice domeniu ai lucra, inevitabil, ai parte de momente în care trebuie să semnezi acte, să completezi formulare, să corectezi anumite greșeli din documente. Pentru ca acestea să nu mai pară o povară, alege instrumentele de scris potrivite pentru tine. Stilourile și pixurile de lux îți vor reda plăcerea de a scrie. Cu textmarkerele poți evidentia acele informații de care ai nevoie, iar creioanele mecanice, linerele și markerele te vor ajuta să realizezi schițe grafice. Pe eraft.ro ai la dispoziție pixuri sau alte instrumente și seturi de la branduri iubite de public, precum Pilot sau Parker. De asemenea, banda corectoare, fluidul sau pixul corector îți oferă posibilitatea de a rectifica diversele erori ce apar în documente sau pe caietele celor mici. În cazul în care trebuie să-ți refaci stocul, apelează la minele de creion, rezervele de stilou sau sticluțele cu cerneală. Dacă lucrezi împreună cu o echipă, atunci markerele pentru whiteboard sunt indispensabile. Instrumente de scris pentru caligrafie - practică hobby-ul care te relaxează cu adevărat Scrisul nu trebuie să fie asociat numai cu munca. Cu ajutorul instrumentelor de caligrafie, îți poți dezvolta un nou talent, acela al scrierii elegante. Alege-l pe cel potrivit pentru tine și realizează cele mai frumoase ilustrații sau felicitări.

Citeste mai mult
 • Markere

  Markere

 • Pixuri si rezerve

  Pixuri si rezerve

  Pixurile sunt indispensabile în foarte multe domenii. Aproape toți oamenii lucrează cu acest instrument la serviciu. Indiferent dacă ești scriitor, medic, profesor sau inginer, ai nevoie de un set de pixuri cu ajutorul cărora să-ți exerciți în mod complet meseria. Pixuri – Modele pentru fiecare client în parte În funcție de preferințele tale, in ceea ce priveste instrumentele de scris, poți avea atât pixuri deosebite, bune precum cele de la Pilot, Pelikan, Faber Castell, care sunt foarte calitative și durabile, cât și modele mai ieftine. În plus, te poți orienta atât spre pixurile albastre, cât și spre cele colorate. Acest lucru depinde foarte mult domeniul în care lucrezi. Dacă ești artist, atunci este posibil ca, uneori, să ai nevoie de unele roz, galbene sau verzi, însă dacă avocat, rămâi la clasicul albastru. Pix Pilot – Tipul de pix pe care îl poți oferi cadou De exemplu, atunci cand vine vorba de cadouri mai speciale, poți face cadou un pix scump, metalic, de firmă. Acesta este un cadou care poate fi ales, mai ales atunci când vine vorba despre colegii foarte serioși și muncitori. Dacă ești de părere că un astfel de cadou este banal, poți alege un pix pe care să îl personalizezi, apoi, cu numele celui care îl va primi. Tot ce trebuie să faci este să împachetezi frumos produsul și să-l oferi cu zâmbetul pe buze.
 • Stilouri si cerneala

  Stilouri si cerneala

  <p>Stilourile de pe eraft.ro, potrivite atât pentru elevi, cât și pentru adulți, sunt ideale dacă preferi aceste instrumente pentru a scrie frumos. Modelele variate de pe site-ul nostru vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi, deoarece aici vei găsi inclusiv stilouri premium. Cerneala este un produs necesar în viața de zi cu zi, atât în mediul școlar (elevi, cadre didactice), cât și în alte domenii de activitate care presupun folosirea stiloului (contabilitate, birouri de firme și companii etc.). Magazinul Eraft pune la dispoziția tuturor produse pentru scriere si corectare de diferite tipuri, la prețuri accesibile, în așa fel încât caligrafia să fie realizată în mod impecabil. Cerneală sub formă de călimară și rezerve de stilou de la eraft.ro - De ce produsele de aici sunt calitative? În magazinul nostru veți descoperi produse de calitate superioară, care asigură o experiență optimă de scriere. Cerneala este disponibilă în variante colorate, precum: alb, albastru, negru, roșu, verde. Se poate opta pentru cea la călimară (recipient din sticlă groasă sau din plastic), confecționată de producători de renume în domeniu (cum ar fi Parker, Diplomat, Pelikan, Faber-Castell), dar și pentru cartușe mici, medii sau mari, în seturi mici sau mari. Printre avantajele pe care le aduc aceste produse se numără și faptul că sunt lavabile și pot fi șterse ușor. Cerneală de calitate - recomandare pentru stilouri de diferite tipuri În magazinul nostru vei găsi produse ideale pentru stilourile clasice cu pompiță sau convertor, dar și pentru cele moderne. Pentru persoanele pasionate de caligrafie, există cerneală cu pigmenți rezistenți la decolorare, disponibilă în culori permanente și nepermanente, dar și variantă care se poate șterge cu ajutorul picului. Stilouri de calitate – ce model ți se potrivește? Catalogul nostru online îți pune la dispoziție produse de calitate, care îți oferă un confort sporit în timpul scrierii. Nu contează cu ce mână scrii, deoarece aici vei găsi stilouri metalice sau de plastic, atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci și, în funcție de preferințe, ai de ales între cele cu peniță subțire, medie sau groasă, aceasta fiind realizată din materiale rezistente, precum aur, inox, iridium sau oțel inoxidabil. Stilouri deosebite la prețuri avantajoase Un stilou elegant de la producători de renume, precum Parker sau Faber Castell, poate avea un cost mai ridicat, datorită designului unic, dar, pe lângă cele premium, pe eraft.ro găsești și produse la prețuri avantajoase, precum stilourile Pelikan sau Herlitz. Așadar, indiferent dacă ești colecționar sau doar îți place acest instrument de scris, o astfel de achiziție este o investiție bună!</p>
 • Instrumente de scris Premium

  Instrumente de scris Premium

 • Creioane

  Creioane

 • Instrumente de corectare

  Instrumente de corectare

Meniu

Setari