Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Categorii
Tip produs
Preț
lei lei
Brand
mai multe... mai puține...
Culoare
mai multe... mai puține...
Format
mai multe... mai puține...
Model
Culoare
mai multe... mai puține...
Vezi filtre

Hartie

Hartie
 • Hartie pentru copiator si imprimanta

  Hartie pentru copiator si imprimanta

  Hârtia pentru copiator și imprimantă este cu adevărat necesară în orice birou. Fie că este cel de acasă, fie de la muncă, un top de hârtie pentru xerox A4 și câteva coli A3 sunt indispensabile copiatorului tău și, în plus, le poți găsi la prețuri accesibile. Întotdeauna vor exista momente în care vei avea nevoie să folosești imprimata pentru a printa sau a xeroxa documente utile, deci trebuie să fii pregătit. Ești în căutare de hârtie pentru copiator și imprimantă? Hârtia de scris este utilă pentru mai multe lucruri, mai ales dacă ai în birou și imprimanta dotată cu copiator. Pe lângă topurile de hârtie, îți vor fi de folos și articolele de organizare și arhivare sau tăvile pentru documente, de asemenea, le poți completa cu câteva coli cartonate, colorate sau lucioase fie ele A4, fie A3, deoarece se pot ivi ocazii în care acestea îți pot fi de folos pentru a-ți exprima mai bine ideile sau pentru a-ți desena schițele sau planurile. Hârtie copiator și imprimantă - alegerea potrivită în funcție de nevoile tale În cazul în care utilizezi mai mult de un top de 500 de coli de 80g sau 90g, trebuie să știi că poți alege și variante mai mari, duble, precum sunt cele de 180g, a căror hârtie este mai groasă și mai rigidă. Hartiile de copiator și imprimanta, împreuna cu accesoriile sunt printre consumabilele indispensabile unui birou ale căror costuri sunt deseori evitate pe cat posibil. Ceea ce trebuie sa iei în considerare este faptul ca totusi prețul poate fi diferit în funcție de calitate, dar și de cantitate, astfel, cel mai bine este să alegi opțiunea care se potrivește nevoilor tale.
 • Hartie pentru flipchart

  Hartie pentru flipchart

  Flipchartul este acel accesoriu care se regăsește în orice birou ce se respectă, fiind important când au loc diferite prezentări sau comunicări. Magazinul Eraft are o ofertă bogată de produse, chiar unele ieftine, de dimensiuni diferite, ideale pentru a fi utilizate în orice domeniu de activitate, inclusiv la școală. Ce modele de flipchart poți să alegi de la eraft.ro? În magazinul nostru poți descoperi modele diverse de flipcharturi, cu sistem de prezentare de tip mobil sau trepied. Un exemplu în acest sens este modelul magnetic, cu brațe laterale pentru atașarea hârtiei și cu roți, un produs care se remarcă prin aspectul modern și elegant. De asemenea, Eraft pune la dispoziția tuturor suporturi pentru acest produs, hârtie (velină sau cu grid), rezerve de hârtie și role de folie de calitate, în așa fel încât să se muleze pe bugetul oricui. Flipchart și hârtie de calitate la prețuri accesibile la Eraft.ro Dacă vrei un flipchart premium și consumabile potrivite, atunci cercetează în amănunt produsele noastre, cunoscute pentru calitatea superioară. Alege un flipchart mobil sau unul tip șevalet, colile potrivite, ce pot fi ușor fixate și manevrate pentru a le schimba, astfel încât să poți să-ți prezinți ideile la birou, într-o firmă, la un simpozion, la școală etc.
 • Hartie si cartoane color

  Hartie si cartoane color

 • Formulare tipizate

  Formulare tipizate

  Indiferent ce slujbă ai avea, la locul de muncă, formularele tipizate sunt o necesitate incontestabilă. Cu ajutorul lor, tu și colegii tăi puteți ține evidența tuturor activităților și finanțelor. Formularele tipizate - cum scapi de grija organizării actelor? Fără aceste fișe, toată activitățile profesionale ar fi greu de urmărit. De aceea, eraft.ro, pe langa articolele de papetarie, îți pune la dispoziție o gamă largă de formulare tipizate pe care să le completezi cu ușurință. Chitanțierele, bonurile de consum, condica de prezență, fișele de parcurs, de magazie sau cele individuale, ordinele de deplasare utile pentru delegații, registrele de casă și inventarul sunt doar câteva dintre acestea. De asemenea, îți poți reface stocul de fișe pentru securitatea și sănătatea muncii, pentru a face dovada instruirii personalului. Nici evidența impozitelor și taxelor locale nu va mai fi o problemă. Chiar și tu îți poți urmări cu ușurință cheltuielile personale, cu ajutorul registrului special pentru evidența banilor. Formulare tipizate - Contabilitatea va deveni mult mai ușoară cu ajutorul lor Pe eraft.ro vei găsi modele în diverse formate, precum A6, A5 sau A4, care simplifică sarcinile de a organiza și verifica plățile, încasările, inventarul sau prezența. În plus, anumite formulare sunt autocopiative și te vor scuti de eforturi suplimentare în completarea datelor în dublu exemplar.
 • Hartie speciala

  Hartie speciala

Meniu

Setari