Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Despre noi

despre-noi-eraft-top.png
Despre eRaft

Despre eRaft

eRaft este o afacere de familie din Brașov care crede cu tărie în importanța lucrurilor bine făcute, lucruri în care investim zi de zi pasiune și efort.

Suntem o echipa profesionistă cu multă experiență, în jurul căreia am reușit să strângem de-a lungul timpului o comunitate puternică de parteneri, clienți și furnizori.

Filozofia noastră: Oricât de departe va ajunge tehnologia și oricât de mult ne ușurează ea viețile, obiectele simple, frumoase, utile și de calitate vor avea mereu rolul lor. De aceea, eRaft oferă o varietate de instrumente de exprimare, care te vor ajuta întotdeauna să îți manifești profesionalismul, creativitatea și ambiția atât la birou cât și acasă.

eraft-despre-noi.png
ghiozdan-eraft.png

Mereu vom avea nevoie de creioane colorate cu care să desenăm un curcubeu, sau de un stilou cu care să semnăm acel contract pe care ni-l dorim din tot sufletul. Cu siguranță avem nevoie și de o mapă în care oferim unui potențial client acea prezentare de care suntem atât de mândri, sau de un ghiozdan în care nu ne încap doar caietele, ci și echipamentul de sport pentru meciul de după școală.

Ne propunem să devenim platforma online numărul 1 în România de birotică, papetărie și rechizite care oferă soluții pentru afacerea, proiectele, obiectivele și familia ta. Investim constant și cu determinare în această promisiune făcută față de clienții noștri și față de noi înșine.

eraft-cu-ce-ne-ocupam.png

Cu ce ne ocupăm?

Pentru că știm că la birou petrecem cel mai mult timp și pentru că punem accent pe calitatea acestui timp, oferim soluții pentru a vă eficientiza, ușura și înfrumuseța viața la birou.

WORK HARD, PLAY EFFICIENT, BE ORGANIZED!

eraft-telul-nostru.png

Țelul nostru

Țelul nostru este de a furniza servicii profesionale, cu oameni profesioniști.

eraft-inceputuri.png

Începuturile

Totul începe cu un vis și cu o dorință. Acestea evoluează, însă ceea ce este constant, este menținerea standardelor înalte în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor oferite.
Intră cu încredere în comunitatea eRaft!

Meniu

Setari