Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Ultimele comentarii
Fara comentarii

Ce sunt Finelinerele Chameleon si cum functioneaza?

Postat pe2 ani in urma De

Esti gata sa scrii, sa desenezi, sa schitezi si sa colorezi ca nimeni altcineva? Bineinteles ca esti! :D

Stiai ca s-a inventat un instrument de scris cu care poti trasa mai multe culori fara sa ridici varful de pe hartie?ย  Fa cunostiinta cu Fineliner-ul Chameleon.

Citeste in continuare ca sa afli totul despre aceste finelinere extraordinare si sa te convingi ca trebuie neaparat sa le adaugi la colectia ta de instrumente de stationery sauย  arta.

Cuprins:

  1. Ce sunt Finelinerele Chameleon?
  2. Cum functioneaza Finelinerele Chameleon
  3. Cum se pastreza Finelinerele Chameleon?
  4. Tehnici si exemple

1. CE SUNT FINELINERELE CAMELEON

Finelinerele Chameleon sunt un *must have* in kitul tau de instrumente pentru ca sunt perfecte pentru scris, pentru desenat si pentru adaugarea de textura si detalii oricarori notite, ilustratii sau proiecte pe care le ai.

Varful lor de 0.3 mm invelit cu metal, designul ergonomic si cerneala rezistenta pe baza de apa asigura o trasare neteda si satisfacatoare a liniei, indifferent daca scrii sau colorezi. Cu Finelinerele Chameleon iti transformi schitele si notitele in arta.

Ce e spectaculos la aceste instrumente este ca poti trasa pe hartie, cu un singur fineliner, combinatii incredibile de culoare.

2. CUM FUNCTIONEAZA FINELINERELE CHAMELEON?

Poti folosi Finelinerele Chameleon ca pe niste linere obisnuite. Datorita cernelei lor, sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de hartie (caiete, agende, hartie de copiator, etc.) si le poti lasa fara capac pana la 2 zile fara sa se usuce.

But wait, thereโ€™s more!

Partea distractiva e ca poti crea cu ele amestecuri de culoare. Capacul fiecarei culori contine cerneala asa ca poti inchide un Fineliner cu capacul altui Fineliner tinandu-l in pozitie verticala intre 1 โ€“ 30 de secunde. In acest timp culorile se amesteca. Apoi scoate capacul si bucura-te de surpriza: vei trece de la o culoare la alta pe masura ce trasezi sau colorezi!

Sfat: Cu cat mai mult timp tii capacul sa se infuzeze culoarea, cu atat mai mult va dura fi amestecul tau.

Important: varful finelinerului nu se pateaza permanent! Dupa trecerea la culoarea initiala, care poate dura in jur de un minut, finelinerul tau va ramane la culoarea initiala si il vei putea combina cu alte culori.

Iar daca vrei ceva super spectaculos combina culoarea cu 3-4 capace diferite si vezi rezultatul!

Vezi Finelinerele Chameleon in actiune:

3. CUM SE PASTREAZA FINELINERELE CHAMELEON

Recomandam pastrarea pe orizontala a Finelinerelor pentru ca in acest fel cerneala ramane la acelasi nivel. Pot fi pastrate si pe verticala insa trebuie pastrate cu capacul in jos pentru a avea mereu cerneala in capac.

Aceasta tehnica de reincarcare e foarte utila atunci cand de abia ti-ai primit Finelinerele si vrei ca ele sa aiba cerneala suficienta in capac. Lasa-le cu capacul in jos timp de 15 minute si apoi foloseste-le cum iti doresti!

Inainte sa le pui deoparte, nu uita sa trasezi pe hartie, pana la capat, amestecul de culoare creat pentru ca varful sa ramana curat. Apoi, asigura-te ca ai pus corect capacul corespunzator culorii tale.

ย 

TEHNICI SI EXEMPLE

Notite

Notitele tale vor fi cu adevarat originale, nemaivazute si de neuitat ;) Pentru ca Finelinerele Chameleon sunt pur si simplu perfecte pentru scris. Designul ergonomic le face super confortabil de tinut in mana pe o perioada mai mare de timp. Notitele, proiectele, jurnalul tau vor arata ca un curcubeu pentru ca poti sa amesteci culorile in capac asa cum vrei <3

Love writing deย Carolina Ghelfi

Desen

Poti adauga contururi si detalii extraordinare schitelor si desenelor tale cu aceste Finelinere speciale. Pentru ca cerneala lor este pe baza de apa, le poti combina cu celelalte carioci cu schimbare de tonalitate din colectia Chameleon, fara sa se stearga sau sa se murdareasca.

Wing doodle deย Carolina Ghelfi

Wavesย deย Danielle Foye

Portret deย Polina Bright

Colorat

Poti colora minunat zone de detaliu din desenele tale sau din cartile de colorat. Ca sa colorezi zone mai mari, cu siguranta o sa iti placa mult cariocile Chameleon cu schimbare de tonalitate โ€“ descopera-leย aici

Produse recomandate
Posteaza un comentariu
Lasa un raspuns
Va rugam autentificati-va pentru a posta un comentariu.

Meniu

Setari