Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Ultimele comentarii
Fara comentarii

Personalizeaza-ti Agenda Clipbook Filofax!

Postat pe1 An in urma De

Personalizeaza-ti agenda Filofax exact asa cum iti doresti! Noile Kituri Creative Clipbook vin cu o agenda Clipbook in culori vibrante si cu accesoriile mult indragite de pasionatii de design si crafts: panglici, banda washi, margele si charm-uri placate cu argint. Lasa-te inspirat de video:

Creeaza-ti agenda visurilor <3

Impodobeste-ti Clipbook-ul cu margele si charm-uri. Cum? Foarte simplu - trebuie doar sa deschizi si sa inchizi inelele. Ai la dispozitie combinatii infinite cu care sa te joci. Adauga nume, fraze sau initale si aranjeaza-le dupa placul inimii.Decoreaza coperta cu banda Washi

Creeaza design-uri originale de coperta adaugand modele dragute de banda washi in diferite combinatii. Impodobeste cu aceeasi banda washi si alte obiecte dragi cum ar fi pixul sau creionul preferat pentru a le asorta cu coperta agendei tale. In plus, poti adauga forme din carton pe care sa le decorezi cu benzi washi ca sa creezi etichete separate pentru fiecare Clipbook. Exerseaza-ti talentul desenand sau scriind caligrafic pe coperta - Markerele Chameleon sunt perfecte pentru asta!

Panglica, noduri, fundite... posibilitati nelimitate!

Coperta Clipbook-ului este creata dintr-un material care poate fi usor perforat, deci il poti personaliza si mai mult. Modeleaza forme noi in coperta ta, cum ar fi un design gen fereastra cu straturi de banda washi in spate. Sau de ce sa nu adaugi o gaura copertei tale ca sa o poti inchide cu panglica? Posibilitatile sunt nelimitate!

Produse recomandate
Posteaza un comentariu
Lasa un raspuns
Va rugam autentificati-va pentru a posta un comentariu.

Meniu

Setari