Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Amenajare, organizare, comunicare

 • Whiteboard-uri si accesorii

  Whiteboard-uri si accesorii

  Tabla magnetică reprezintă metoda perfectă de a-ți exprima ideile și de a nota lucrurile esențiale. Este în continuare un element important, atât în școli și birouri, cât și acasă. Whiteboard-ul îți oferă posibilitatea de a te organiza mult mai ușor și de a putea structura cât mai eficient planurile tale. De ce să alegi o tablă magnetică de la eRaft? eRaft îți pune la dispoziție modele de whiteboard magnetic din care poți alege fix ce ți se potrivește. Acestea au diferite forme - precum cea de norișor sau cea clasică, dreptunghiulară. În plus, tabla poate fi confecționată din materiale diferite - alege un model din sticlă, emailată sau cu suprafață lăcuită și poți opta, dacă dorești, pentru o variantă pliabilă. Tabla magnetică: cea mai bună variantă de a-ți nota ideile Îți oferim cele mai variate modele, albe sau colorate, simple sau cu șabloane, și poți opta chiar și pentru o tablă magnetică de scris cu harta lumii. Fie că vrei să o achiziționezi pentru birou, fie pentru susținerea cursurilor sau pur și simplu pentru acasă, de pe eRaft poți alege dintr-o gamă largă un whiteboard online la costuri avantajoase.
 • Flipchart-uri si panouri textile

  Flipchart-uri si panouri textile

 • Panouri de pluta si accesorii

  Panouri de pluta si accesorii

  Panourile de pluta sunt extrem de utile pentru o organizare mult mai eficientă, atât la locul de muncă, cât și acasă. Dacă ai copii, aceștia vor fi încântați să găsească diferite mesaje pe un astfel de suport. Le vei reaminti ușor diferite reguli sau sarcini pe care trebuie să le îndeplinească. Chiar și lista de cumparaturi își poate găsi locul pe un astfel de avizier. La job, lucrurile importante sunt, de obicei, trecute pe un panou, pentru a fi mereu în raza vizuală, astfel încât nimeni să nu uite de task-urile importante. Panouri de plută - ce modele poți să alegi? Poți opta pentru un panou de plută cu ramă de aluminiu sau din lemn, existând și variante viu colorate, ce pot fi selectate în funcție de designul încăperii în care va fi montat. Gama eRaft cuprinde diferite dimensiuni ale suporturilor de afișaj (90x120, 60x90, 30x40 cm și multe altele), astfel încât să găsești ceva potrivit spațiului pe care îl ai la dispoziție. Panoul din plută pentru avizier: preț accesibil și utilitate maximă Suma pe care vrei să o investești într-un astfel de avizier depinde de preferințele și necesitățile tale. Prețurile diferă în funcție de mărimea panourilor, de materialul din care este realizată rama, dar și de modul de prelucrare a plutei. La eRaft, găsești o gamă variată cu un raport preț/calitate excelent.
 • Proiectoare si ecrane de proiectie

  Proiectoare si ecrane de proiectie

  Ecranul proiector este o suprafață special tratată pentru a reda cât mai bine imaginile cu ajutorului unui videoproiector. Poate fi utilizat acasă, la birou, într-o sală de conferințe, oriunde e nevoie să se prezinte diferite informații sau să se vizioneze materiale video. În mediul online, pot fi găsite produse ieftine sau scumpe, în funcție de buget, în așa fel încât să se prezinte cu succes o imagine cât mai clară. Ecrane proiectoare de la Eraft - Ce detalii să ții minte? În magazinul nostru vei descoperi ecrane de proiecție precum si alte articole pentru afisare pentru interior sau exterior, ușor de montat pe perete sau pe tavan, dotate cu pânză specială, fabricată din materiale de calitate superioară, ce permit punerea în evidență a culorilor și a detaliilor. De asemenea, poți opta pentru varianta de ecran pe trepied, care se adaptează ușor tuturor nevoilor, putând fi demontat și transportat ușor. Ecran proiector ieftin - Comandă acum de la Eraft! Dacă ești în căutarea unui ecran proiector la preț bun, stabilește-ți dimensiunea potrivită, modalitatea de fixare (perete, tavan, trepied), materialul din care vrei să fie fabricată pânza ecranului de proiecție, precum și alte caracteristici importante pentru tine. Comandă simplu și rapid din magazinul nostru și bucură-te de realizarea unui cinema în aer liber, de posibilitatea de a transmite toate ideile simplu și ușor, indiferent că o faci la școală, birou, la conferință, simpozion sau oriunde altundeva.
 • Plannere de birou

  Plannere de birou

  Plannerul de birou este un obiect important, cu ajutorul căruia fiecare își poate pune la punct agenda de întâlniri săptămânală, lunară sau anuală, astfel încât să nu fie uitate aceste detalii niciodată. În magazinul eraft.ro există o ofertă bogată de produse de acest fel, care pot fi ceea ce îți trebuie pentru organizarea activității, iar prețurile sunt atractive. Planner birou de la Eraft - Modele variate și calitate superioară Plannerele pentru birou din magazinul nostru sunt confecționate din materiale calitative și au dimensiuni diferite, în funcție de necesități. Modelele pe care le găsești aici sunt fie magnetice, fie de tip T-cards, cu ramă din aluminiu. De asemenea, pot fi simple sau duble, verticale sau orizontale, oricine reușind cu brio să pună la punct toate detaliile pentru planificarea călătoriilor, vacanțelor, evenimentelor, utilizării mașinilor companiilor etc. Un atu al acestor produse este faptul că orice persoană poate să scrie pe ele și să șteargă foarte ușor. Planner pentru birou cu ramă de aluminiu, la prețuri accesibile - Cum să comanzi rapid și ușor? Magazinul nostru online este locul ideal pentru a găsi plannerul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să introduci în coșul de cumpărături produsul de care ai nevoie, printr-un simplu click, apoi să finalizezi comanda. Fii organizat zi de zi cu ajutorul unui planner de calitate!
 • Tavi si suporti pentru documente

  Tavi si suporti pentru documente

 • Display-uri si suporti pentru afisare

  Display-uri si suporti pentru afisare

 • Articole ergonomice

  Articole ergonomice

  Modul în care îți configurezi spațiul de lucru se va reflecta în starea pe care o ai pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul suporturilor și al celorlalte accesorii pentru birou de pe eraft.ro, vei evita apariția durerii și a disconfortului. Suportul de birou pentru picioare și alte articolele ergonomice care îți oferă confortul necesar atunci când lucrezi Pe site-ul nostru vei găsi o gamă variată de produse care să-ți ofere flexibilitate și sprijin atunci când soluțiile clasice nu reușesc să te facă să te simți comod. Suporturile pentru spate care pot fi atașate la scaune îți vor oferi posibilitatea de a adopta o postură sănătoasă, astfel încât să nu întâmpini probleme în ceea ce privește coloana vertebrală. Cel pentru laptop îți permite să poziționezi monitorul într-un mod benefic pentru tine și pentru ochii tăi. Cu ajutorul suportului pentru laptop, vei putea tasta fără a-ți provoca dureri la încheieturi, iar cel de picioare te va susține, astfel încât sistemul tău circulator să funcționeze așa cum trebuie. Cei care sunt interesați de ideea unui standing desk pot să opteze pentru o platformă sit-stand, care va ridica monitorul, mouse-ul și tastatura, astfel încât să poți lucra în picioare atunci când îți dorești. Cum alegi suporturile ergonomice de spate și picioare pentru birou și casă? Testează mobilierul pe care îl folosești și apoi comandă acele articole care aduc îmbunătățirile necesare ție. Zilele vor arăta diferit fără dureri de spate sau de picioare!
 • Purificatoare aer

  Purificatoare aer

 • Suporti instrumente de scris

  Suporti instrumente de scris

 • Suporti accesorii birou

  Suporti accesorii birou

 • Suporti carti de vizita

  Suporti carti de vizita

 • Ecusoane si etichete chei

  Ecusoane si etichete chei

 • Cosuri pentru hartii

  Cosuri pentru hartii

 • Lampi si cuiere

  Lampi si cuiere

 • Rafturi si dulapuri documente

  Rafturi si dulapuri documente

 • Cutii si panouri administratie

  Cutii si panouri administratie

Meniu

Setari